diumenge, 16 d’octubre del 2011

Un magnífic JUVENIL "A" estrena la temporada guanyant 2-4 a la pista del Sant Cugat

El JUVENIL "A" abans del seu partit contra el Sant Cugat del Vallès.

El 26 de juliol de 1835, el Monestir de Sant Cugat va ser assaltat i saquejat. Aquest dissabte, 15 d'octubre de 2011, 176 anys després, l'equip d'en Jorge Rubio ha tornat a vèncer els santcugatencs en el seu feu, per 2-4. No ha estat un victòria fàcil ni molt menys, però aquest equip, si hi posa ganes, és capaç de guanyar a qualsevol pista. Amb uns jugadors de qualitat que juguen com els àngels i que quan convé es posen la granota de treball, no hi ha rival que se li pugui resistir. Durant el partit hi ha hagut de tot. Hi ha hagut estones on hem dominat clarament, tocant i amoixant la pilota, però també hi ha hagut moments en que hem sabut patir davant la pressió local. Hem viscut moments de calma i moments de tempesta, però sempre hem sabut "ballar" al ritme de la música que tocava. Els primers cinc minuts han sigut de domini molinenc i ràpidament s'ha vist que seria un partit disputat, perquè els locals es mostraven perillosos al contraatac. El primer perill dels nostres ha sortit d'una jugada col.lectiva que no ha arribat l'Isaac per ben poc. Quan més insistent era el domini dels nois d'en Jorge, ha arribat l'1-0, en una jugada desafortuda. A partir d'aquest moment la maquinària molinenca s'ha posat a prémer l'accelerador i en una gran jugada col.lectiva, en Marc ha assistit a l'Àlex, que ha marcat l'empat a un, en el minut 10. Sense deixar respirar als de Sant Cugat, en Marc s'ha inventat un excel.lent xut creuat que ha batut el porter local. Era l'1-2, en el minut 11. Els vallesans només es mostraven perillosos en jugades molt aïllades. En el minut 15, en Xavi ha estat apunt de marcar, però el porter local ho ha impedit. En el minut 18, l'Arnau ha fet una bona jugada per la dreta de l'atac i ha servit en safata la pilota a l'Agus perquè marqués l'1-3. Quan tot feia pensar que la primera part acabaria amb aquest resultat, el Sant Cugat ha fet el 2-3.
A la segona part, els locals han sortit a posar setge a la porteria del Jordi, però tant el nostre porter com la defensa ordenada els hi ho ha impedit. Ja avançada la segona part, en el minut 20, en David ha robat una pilota al mig de la pista, ha continuat l'excel.lent jugada i quan ha entrat dins de l'àrea contrària, ha assistit a l'Arnau, que venia per l'esquerra, perquè afusellés el porter local, deixant el marcador en un 2-4. A partir d'aquí, els locals han jugat de cinc, però els nostres han sabut defensar-se amb molt encert i fins i tot l'Alejandro ha estat apunt de fer el 2-5, però la pilota ha passat fregant el pal de la porteria santcugatenca. En resum podem dir que en el seu primer partit de la temporada, els nostres han fet un gran partit, han dominat la pilota i s'han esforçat al màxim. Fent-ho així segur que podem aconseguir importants fites.
- Han jugat: Jordi; Agus (1 gol), Isaac, Ale, David; Marc (1 gol), Àlex (1 gol), Xavi i Arnau (1 gol).