diumenge, 23 d’octubre del 2011

El CADET-JUVENIL femení, com un tsunami, arrasa el Sant Cugat i li fa 19 gols.

- CADET-JUVENIL Fem.: FS Sant Cugat - CFS Molins99 - 1-19
Un altre bon partit del Juvenil Cadet Femení que ha passat per la pista del Sant Cugat fent un partit seriós, davant unes rivals encara en formació.
Sens dubte un resultat tan favorable, denota una superioritat molt gran de les nostres jugadores, que fa inútil la explicació de qualsevol relat del partit. Amb tot intentarem des d’aquí fer-vos cinc cèntims del mateix.
De sortida les nostres han anat a pressionar a dalt, i ja en la primera pilota que hem tingut, la Raquel ha fet el 0-1 en el primer minut de partit.
A partir d’aquí i fins al minut 13 de la primera part, hem estat marcant un ritme fort en atac i una gran pressió a dalt en defensa; que ha fet que el Sant Cugat no pogués ni respirar i ha portat a que féssim 9 gols en aquest període, marcats per la Laura, la Sara, l’Andrea la Clara Bordoy i la Marina. (0-9)
A partir del minut 13, el partit ha entrat en una fase de més imprecisió per part nostra, en la que el Sant Cugat sense fer una gran joc, ha començat a acostar-se a la nostra porteria. Ha estat aleshores quan hi ha hagut un pel de descontrol en defensa, que s’ha saldat amb 3 o 4 faltes, 2 targetes en contra i un gol en pròpia porta. (1-9)
Per acabar la primera part la Clara Docon ha establert el 1-10 al límit del temps.
En la segona part hem tornat a sortir molt fortes en atac i molt més persistents en la pressió, cosa que ha fet que seguíssim anotant els gols de forma regular. 1 -11 al minut 27, 1-12, 1-13, 1-14 i 1-15 en els minuts 28, 30, 31 i 34 respectivament. A més en aquesta fase del joc hem recuperat el joc de control i de toc, fent jugades llargues i ben trenades, en que les contraries no podien ni tocar la pilota.
Cap al minut 35 s’ha produït un penalti dins l’àrea del Sant Cugat quan una defensora ha interceptat amb les mans un xut de la Marina. El penal l’ha estat xutat per la Ruth que ha marcat. (1-16)
Posteriorment en els 5 últims minuts del partit, la nostra capitana, la Marina ha marcat 3 cops, establint el 1-19 definitiu
Al final un resultat un molt bon resultat i 3 punts més al sac.
- Han Jugat:
Rut (portera), Raquel, Marina, Sara i Laura (5 inicial), Andrea, Clara Bordoy, Cara Docon i Jessica.
Han Marcat:
Sara (6 gols), Raquel (1 gol), Laura (2 gols), Andrea (1 gol), Clara Bordoy (2 gols), Marina (4 gols), Ruth (1 gol penalty), Clara Docón (2 gols).