dilluns, 31 d’octubre del 2011

El BASE FEMENÍ fa un bon partit i perd 4-8 davant el Palau Solità

- BASE Femení: CFS Molins 99 - CFS Palau Solità i Plegamans - 4-8
Aquest dissabte el base femení del Molins’99 ha patit la segona derrota a casa tot i que el joc mostrat per totes les jugadores ha estat molt bo.
La primera part ha començat amb un bon domini per part nostra tenint la possessió de la pilota i tenint oportunitats de gol, tot i que elles eren un equip consolidat i han marcat les oportunitats clares que han tingut. Hem fet uns 20 minuts molt bons (2 a 2),amb un gol de la Laura Vilà i un altre en pròpia porteria, plantant-li la cara en tot moment al primer equip de la lliga, que fins arribar a Molins no havien rebut cap gol en contra. En els darrers 5 minuts de la primera ens ha mancat concentració i hem anat al vestuari amb un 2 a 4 en contra.
La segona part les nostres jugadores han sortit amb moltes ganes i intensitat, després d’haver fet un partit molt complert pressionant en tot moment la Laura Latorre ha marcat el 3 a 4. Després elles han tornat a marcar, i el marcador se’ns ha anat posant en contra, tot i així hem lluitat en tot moment i em fet un partit molt complert. El resultat final ha estat de 4 a 8. Felicitats noies i a seguir amb tantes ganes!