dissabte, 1 d’octubre del 2011

El SÈNIOR "A" s'ha begut la Sang Culé i ha començat guanyant (1-5) el seu primer partit a Preferent.

> SÈNIOR "A": Sang Culé - CFS Molins99 - 1-5
Clara victòria del Sénior "A", per 1-5 a la pista del Sang Culé, en la seva estrena a Preferent. Els nois d'en Victor Medina han fet un partit molt seriós i en tot moment s'han vist adaptats a la nova categoria. Amb una defensa perfecta, uns porters que ho han aturat tot i un contraatac letal, els molinencs s'han "begut" la sang culé. Els nostres han escrit un manual de com s'ha de defensar jugant a futbol sala: sacrifici, ordre, col.laboració, agressivitat, força, constància, entrega i concentració. Davant han tingut un equip molt bo tècnicament, però que s'ha vist incapaç de trencar la defensa numantina dels del Baix Llobregat. Si a tot això hi afegim que els dos Victor han estat intractables sota els pals, aleshores només queda reconèixer que els nostres han estat millor. El partit, jugat al poliesportiu de l'Illa, ha començat amb un domini aclaparador dels locals, que han vist com els molinencs plantejaven una defensa molt ordenada i amb una gran capacitat de sacrifici. En aquesta primera part, en Victor Gonzàlez ha estat molt encertat en la porteria, aturant tot el que li xutaven els barcelonins. Tot i el domini local, en el minut 3, en Borja ha tingut l'honor de marcar el primer gol del Molins99 en la categoria Preferent. En el minut 10, en Joan Baqués ha culminat una gran jugada de contraatac, fent el 0-2.
La segona part ha començat igual que la primera, amb un gran domini dels barcelonins, però una vegada més, en el minut 6, en un gran contraatac, en "super" Paco feia el 0-3. En aquests primers minuts de la segona part, en Victor Sanmartín ha fet quatre aturades de gran mèrit, frustrant la moral local. Novament en un contraatac, en el minut 12, en Ruben ha marcat el 0-4 amb un gran xut creuat. En futbol sala no es pot donar mai un partit per guanyat quan falten 8 minuts per acabar, però avui els aficionats molinencs no hem patit gens veient la serietat en que jugaven els nostres. En Joan ha marcat el 0-5, en el minut 17, des dels 10 metres. Només quan faltaven pocs segons per acabar el partit i jugant de cinc, els locals han pogut salvar l'honor marcant el definitiu 1-5. En resum, podem dir que els molinencs han fet un partit molt seriós i gràcies a una gran defensa, a l'actuació dels porters i a un contraatac letal, han pogut sortir victoriosos del pavelló de l'Illa.
- Han jugat: Victor Gonzàlez, Victor Sanmartin, Josep, Ruben (1 gol), Borja (1 gol), Paco (1 gol), Joan (2 gols), Toni, Isaac i Manolo. També hi eren en Jesús i en Sergio, que encara estan lesionats i no han pogut jugar.
- Entrenador: Victor Medina.
- Arbitre: Marcial, que ha fet un gran arbitratge, deixant jugar i aplicant amb molt encert la llei de l'avantatge.

> MATINAL CAÒTICA A LA SÍNIA:
Aquest matí s'ha viscut una primera jornada de lliga on s'ha pogut demostrar que hi ha una gran descoordinació en la Federació Catalana de Futbol. En el partit del Cadet "A" no s'ha presentat l'equip del Vilanova del Camí. El segon partit (Infantil "B" del CFS Molins99 contra el Bosco Rocafort) no els hi constava a la Federació. Sort que s'han presentat l'àrbitre i els dos equips. En el tercer partit (Cadet "B" del CFS molins99 contra el Palau Solità) l'equip foraster no sabia l'hora del partit i s'ha presentat abans. Tot un enrenou per culpa de la incompetència de la FCF.

> CADET "A": CFS Molins99 - Can Tito Vilanova - l'equip visitant no s'ha presentat.
> INFANTIL "B": CFS Molins99 - Bosco Rocafort - 5-3
> CADET "B": CFS Molins99 - Palau Solità i Plegamans - 2-11