dissabte, 22 d’octubre del 2011

L'INFANTIL "A" no té pietat del Cervelló i el guanya per 10-0

> Infantil "A" - Futsal Cervelló "A": 10-0
Partit amb molts gols el vist aquest matí a La Sínia, on un Molins que buscava atacar es trobava amb un Cervelló tancat a 10 metres per buscar el contraatac. Primera part molt tranquila on s'ha arribat al descans amb un 2-0 favorable als nostres (gols de Quim i Ferran), amb el Molins tenint la possessió i tenint desencert en l'última passada. La segona part ha començat forta, als 2-3 primers minuts s'han marcat dos gols més (Joan Pitarque i Josep). El Molins començava a connectar bé a dalt i les ocasions es materialitzaven, així han arribat els següents 8 gols (Ferran, Miquel, Quim en dues ocasions més i 2 d'en Carles). També cal destacar les aturades de l'Oriol que gràcies al seu encert s'ha pogut deixar la porteria a 0, una bona notícia en qualsevol partit. També cal destacar el gran esforç i ganes que han imprès els jugadors durant tot el partit, sense mai conformar-se amb el resultat i buscant sempre la porteria rival com a objectiu.