diumenge, 30 d’octubre del 2011

Un extraordinari JUVENIL-CADET Femení guanya 4-0 al Les Corts UBAE

JUVENIL-CADET Fem.: CFS Molins 99 - Les Corts UBAE - 4-0
Avui les noies entrenades pel Borja han marxat de la Sínia molt contentes i es que es pot dir que han superat amb bona nota el primer test seriós de la temporada. En un partit ben treballat per les nostres jugadores, hem superat a un dels equips forts de la categoria LES CORTS UBAE..
Com sempre, de sortida les nostres han anat a pressionar a dalt i com a rèplica ens hem trobat unes jugadores contràries ben col·locades al darrera amb bona amplitud i amb bon criteri per jugar la pilota.
En una jugada amb certa sort, una pilota penjada al mig de l'atac en un passi de la Laura cap a la Marina, la pilota ha entrat sense que la portera ni ningú l’hagi tocada. Ha estat el 1-0 en el minut 6 de la primera.
A partir d’aquest moment les nostres jugadores han portat la iniciativa del partit, sense deixar a les jugadores de Les Corts poder construir joc, ja que la pilota era nostra. Les úniques ocasions que ha fet Les Corts han estat per mitjà de contraatacs, però sense massa punteria. Cal dir però que en defensa la seva bona col·locació ha fet que el resultat es mantingués fins la segona part.
En el segon temps la cosa ha començat millor, amb el Molins 99 llençat a l'atac i decidit a marcar el gol de la tranquil·litat.
En una combinació molt bona per banda dreta, la Laura ha donat un passi a la Marina que no s’ho ha pensat 2 cops i ha afusellat el segon gol. Era el 2-0 en el minut 5 de la segona.
Amb marcador a favor i la tranquil·litat de l’avantatge, les nostres s'han relaxat una mica i els minuts que han seguit al segon gol, Les Corts s’ha acostat a la nostra porteria en 2 o 3 ocasions que la Gisela (avui portera de la 2a. part) ha resolt amb encert. Malgrat tot, el Molins 99 ha seguit portant la iniciativa en el joc, i les ocasions de gol anaven presagiant que el partit no s’acabaria amb aquest resultat. Les nostres s’han decidit a atacar i acabar amb les incerteses, i en el minut 11 de la segona part, la Clara Bordoy ha resolt una llarga jugada d’atac marcant en un xut ras i creuat el 3-0.
A partir d’aquí les nostres han posat més pressió a la caldera, i s’han abocat a la porteria contrària. Hem tingut diverses oportunitats de gol; a xuts de l'Amanda, de la Marina i de la Jèssica, en alguna jugada de còrner. Anaven passant els minuts i les ocasions, fins que en el minut 22 de la segona part, la Sara ha establert el 4-0 definitiu després de una llarga jugada de l'Amanda.
Fins ara, immillorable inici de campionat per les nostres que han aconseguit 3 victòries de 3 possibles i sobre tot mantenir la nostra porteria amb un nivell de gols envejable.
- Han Jugat: Andrea (portera 1a), Marina, Sara, Gisela i Clara Bordoy (5 inicial), Laura, Clara Docon, Amanda, Raquel i Jèssica.
- Han Marcat: Laura (1 gol), Marina (1 gol), Clara Bordoy (1 gol), i Sara (1 gol).