dissabte, 29 d’octubre del 2011

Del cel a l'infern en sis minuts: el SÈNIOR "A" es deixa remuntar un 1-4 a favor i acaba perdent per 6-4, aquesta tarda a Cervelló.

Avui he recordat la cançó "Heaven and Hell" de l'excèntric grup The Who. Tema escrit el 1968 pel baixista del grup, John Entwistle. En una de les actuacions, en Roger Daltrey va trencar la seva guitarra, copejant-la contra un dels focus de l'escenari. Aquesta nit, més d'un voldria haver estripat la pàgina dolorosa del partit d'avui. Aquesta tarda a Cervelló, hem passat del cel a l'infern, sense passar pel purgatori. Minut 13 de la 2a part: el Molins guanya 1-4. Minut 19 de la 2a part: el Molins perd 6-4. En 6 minuts i jugant de cinc, el Cervelló ha remuntat un 1-4 i ha acabat guanyant per 6-4. Molt difícil de pair. Els nostres jugadors han acabat el partit incréduls i destrossats anímicament. Els que estàvem a la grada se'ns ha quedat la cara de pasta de moniato. Al final del partit sorgeix la pregunta de si tot això ha sigut encert del rival o desencert nostre. Es el mateix dubte que es dona quan algú no marca un gol de penal: de qui és la culpa, del llançador o del porter ?. Tres hores més tard, sincerament crec que marcar 5 gols en sis minuts és fruit de la suma de 3 factors: gran ENCERT del Cervelló + molta SORT del Cervelló + una mica de desencert nostre. Dic "sort" del Cervelló, perquè tres dels seus gols han estat de rebot. Fins i tot, el seu entrenador i molts jugadors deien, al final del partit, que la derrota del Molins havia sigut injusta, pel gran esforç fet. Sense anar més lluny, i per posar uns exemples, en Víctor Gonzàlez ha fet un partidàs, aturant-ho tot, fins el minut 13 de la 2a part. En Josep ha fet també un gran partit, hat trick inclòs. L'Isaac ha fet un golàs. Podríem anar citant altres coses que hem fet molt bé, però han sobrat els darrers 7 minuts. El Cervelló ha estat PERFECTE jugant de cinc, amb una eficàcia total, fent 5 gols en aquests minuts. Qui ens havia de dir que passaria tot això, quan només portàvem 15 segons de partit i en Josep ja havia marcat el 0-1. Aquest gol ha donat molta tranquilitat als molinencs, que han fet un joc molt seriós, sense donar masses opcions als locals. En el minut 12, l'Isaac ha fet un excel.lent xut que ha suposat el 0-2. Un minut abans, en Manolo havia estavellat una pilota al pal. La segona part ha començat molt semblant a la primera i abans del primer minut, en Josep ha fet un xut que no ha acabat en gol de miracle. En el minut 3, el mateix Josep ha marcat el 0-3, d'un fort xut des d'uns 10 metres. Amb aquest clar marcador i dominant la situació, tot feia pensar que la tarda acabaria plàcidament. El primer gol del Cervelló ha arribat en el minut 4 de la 2a part, però aquest fet ho ha fet patir massa als nois d'en Víctor Medina, perquè han seguit essent amos del partit. En el minut 7, ha arribat una jugada col.lectiva, que ha començat en Víctor Gonzàlez, que ha passat la pilota al Paco i aquest ha assistit al Josep, perquè afusellés la porteria del Cervelló. Era l'1-4 i semblava que el partit quedava sentenciat. Minut 13 de la 2a part: els locals comencen a jugar de cinc i passa tot allò que hem comentat més amunt, el molinencs (jugadors, tècnics i aficionats) passem del cel a l'infern. La patacada ha estat monumental, però ara toca aixecar-nos i tornar a lluitar. Molts ànims a tot l'equip !
- Han jugat: Víctor Gonzàlez, Joan, Josep (3 gols), Borja, Paco, Ruben, Isaac (1 gol), Toni, Manolo, Rafa i Víctor Sanmartin.